Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дъщерята на Боде Милър почина при трагичен инцидент

Боде и съпругата му Морган бяха сполетени от голяма трагедия
Снимка: ЕПА/БГНЕС

19-месечната дъщеря на легендарния американски скиор Боде Милър почина след трагичен инцидент в Ориндж Каунти, Калифорния. Невръстната Еми Милър се е удавила в басейна на съседи на семейство Милър в неделя вечер.

Бременната съпруга на бившия скиор - Морган, е намерила Еми в басейна и се е опитала да приложи първа помощ, но при идването на парамедиците детето вече е било в критично състояние.

"Напълно съсипани сме. Никога не сме си представяли, че ще изпитаме подобна болка. Нейната любов, нейната светлина и нейният дух никога няма да бъдат забравени. Нашето малко момиче обичаше живота. Семейството ни моли за покой в този тежък период", написаха двамата родители в социалната мрежа.

Боде и Морган са женени от 2012 година и имат син на три години. Двамата очакват третото си дете през октомври.

Милър има един златен, три сребърни и дв бронзови олимпийски медала, четири титли от Световни първенства и общо 33 победи за Световната купа по ски-алпийски дисциплини, като два пъти е печелил Големия кристален глобус. Американецът е единственият скиор в историята, който има поне пет победи във всички дисциплини на Световната купа. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна