Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Деси Добрева представя авторския си спектакъл "Лудо-младо" и във Варна


След емоционална премиера в София Деси Добрева ще представи своя авторски спектакъл „Лудо-младо“ в Двореца на културата и спорта във Варна.

За предаването „Хоризонт до обед“ тя сподели, че е преработила част от аранжиментите специално за концерта във Варна, тъй като залата е по-различна, а на сцената трябва да излязат 30 души.

„Танцувам с танцьорите и на сцената давам всичко от себе си и не мога да спра. Исках да участвам и в още няколко танца, но ми трябва физическо време - около 2 минути след това, да възстановя нормалното си дихание, което няма как да се случи в такъв голям спектакъл. Решихме, че е по-добре да няма такъв тип дупки, в които аз да излизам непрекъснато да си взимам дъх, и затова участвам само в няколко танца“.

Добрева се допитва до дъщеря си през всички етапи на подготовката на концерта. Тя обеща на посетителите във Варна „много емоционална програма“ с любими песни, сред които „Лудо – младо“ , „Катерино, моме“, „Кой уши байряка“, „Вървят ли двама“. Тя ще пее и на 16 юни в Скопие в рамките на фестивала "One love Tour 2018". 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени