Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иван Иванов: Бразилия е фаворит за титлата, но аз съм за Португалия

Снимка: БГНЕС

Защитникът Иван Иванов заяви, че големият фаворит за титлата на Световното първенство е отборът на Бразилия. Футболист №1 на България за 2013 година призна, че симпатизира на Португалия заради Кристиано Роналдо.

„Големият фаворит за титлата за мен е отборът на Бразилия, който има по-силен състав и от онзи, който спечели Световното през 2002 година. Въпреки че аз не съм привърженик на тях. Симпатизирам на Португалия заради Кристиано Роналдо. Този човек за мен е…просто нямам думи да опиша професионализма, характера и харизмата, който носи този човек“, заяви Иван Иванов в интервю за предаването „На Финала“ по „Хоризонт“.


Защитникът, който наскоро премина в турския „Алтай“ (Измир), коментира и жребият за българските отбори в квалификациите на Лига Европа. „Жребият е добър за всичките български отбори, особено за първия кръг. Вече във втория за „Славия“ ще бъде тежко. Има добри предпоставки за преминаване на първите два кръга за „Левски“ и за ЦСКА.

Разбира се, стискам палци ЦСКА да стигне далеч. Мисля, че имат сили, защото разполагат с доста добри боеспособен отбор, имат и качествени футболисти в атака. Според мен целта ще е влизане в групите на Лига Европа. Това ще бъде закономерно след показаното от ЦСКА през последната година“, каза още Иван Иванов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна