Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стан Колимор: Ако играем финал срещу Франция ще е невероятно

Пратеникът на БНР в Москва Христо Денев със Стан Колимор
Снимка: БНР

"Хърватия е много добър отбор. Има много технични и добри футболисти. Ракитич и Модрич са играчи, които с една топка могат да създадат много проблеми. Отборът на Англия е много уверен в себе си.

Преди началото на световното очакванията към тима не бяха големи. Не сме играли с Бразилия или с Аржентина, Франция или с Германия и за това нашия път беше много по-добър“, така Стан Колимор описа специално за „Хоризонт“ очакванията си за полуфинала на световното първенство по футбол между отборите на Хърватия и Англия.

Стан Колимор е бивш английски футболист, който се състезава в периода 1990-2001 година. Временно е държал рекорда за на-скъп трансфер на Острова с преминаването си от "Нотингам" в "Ливърпул" за 8 500 000 паунда през 1995 година. Има три мача за националния отбор на Англия.
Неговата професионална кариера преминава през "Стафорд Рейнджърс", "Кристъл Палас", "Саутенд Юнайтед", "Нотингам Форест", "Ливърпул", "Астън Вила", "Фулъм", "Лестър", "Брадфорд" и "Реал Овиедо". 
След края на футболната си кариера Стан Колимор се занимава с редица дейности, сред които кино и музика, но най-голям успех постига в спортните медии. 
На световното пъвнество по футбол в Русия е в качеството си на спортен журналист. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна