Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петък 13 – първият ефир на Ива Дойчинова като част от екипа на програма „Христо Ботев“ на БНР

СнимкаЖурналистката Ива Дойчинова, която от началото на този месец е заместник-главен редактор на сутрешните предавания на програма „Христо Ботев“, ще бъде и водещ на предаването „Нашият ден“. Ето и темите в първото предаване на Ива Дойчинова:

• В нарочената за фатална дата петък 13 юли ще си поговорим за хората родени на този ден, които са „обречени“ на трудни решения и отговорност – лидерите. Ще си припомним двама от най-обичаните, но и критикувани личности в политиката – Фидел Кастро и Маргарет Тачър. Началникът на политическия кабинет на премиера Борисов – Румяна Бъчварова ще сподели своето осмисляне на рождената си дата 13 март, разбира се – петък.

• Успя ли културната програма по време на Българското eвропредседателство да отправи точните послания към хората у нас и по света? В студиото очаквайте Борислав Геронтиев, изпълнителен директор на Национален фонд „Култура“ и Чавдар Николов от групата на невъзпитаните карикатуристи.

• След 9 часа ще ви срещнем с момичето, което успя да покани солиста на Rainbow Рони Ромеро да пее за първи път у нас, при това в Монтана и на фестивал, посветен на каузите на децата. Какво мотивира Нелиан Николова да прави невъзможното възможно?
Слушайте предаването „Нашият ден“ с Ива Дойчинова в петък, 13 юли, от 8 часа.

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени