Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Делио Роси: Поемам отговорността, ще говоря с ръководството

Делио Роси смята, че "Левски" е играл добре в реванша
Снимка: ЕПА/БГНЕС

„Левски“ трябва да съжалява за мача в Лихтенщайн, защото в София си свърши работата. Така смятае старши треньорът Делио Роси след отпадането от Лига Европа.

"Мисля, че трябва да съжаляваме изцяло за първия мач. Днес направихме нужното, но нямахме и късмет. Първият гол стана след неправилно дублиране от наш защитник, а и всички бяха в една линия. Грешки се допускат. Дузпата не трябваше да пропускаме, а и още една не ни беше дадена. Но всичко звучи просто като извинение. Във футбола се случва всичко, но да се срамуваме е малко преувеличено. Аз искам да се извиня, защото аз съм отговорен за всичко. Поемам отговорността върху себе си, но аз не се предавам. Резултатите обаче наистина не са добри и ще говоря с ръководството на клуба по този въпрос", каза той.

"Сменихме няколко изпълнители на дузпите. Пропуснахме и на финала за купата. Случва се, но жалко, че изпускаме, защото иначе мачът днес тръгваше в друга посока", продължи италианецът.

"Божидар Митрев ми каза, че не се чувства добре и аз бях длъжен да го сменя. Когато един футболист ти каже това на полувремето, трябва да го смениш. Още повече, че резултатът не беше благоприятен", каза още той.

"Имаме няколко контузени и други отсъстващи, но тези, които играха днес, дадоха всичко от себе си", завърши Роси.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна