Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ел Маестро: Няма да е изненада, ако спечелим в София

Снимка: БТА

Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро говори на пресконференция преди домакинството на „Адмира Вакер“. Първият двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа е утре, 26 юли, от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

"Имаме няколко важни футболисти, които са наказани. Не знам какво имате предвид като казвате, че трябва да сме по-агресивни? Като цяло съперникът е млад и добър отбор. Ако трябва да сме честни, нивото на шампионата, в който те играят е по-добро от българското към момента.

Добре е да сравняваме успехите на даден отбор в Европа, отколкото да сравняваме първенствата. Очаквам от съперника да дойде и да опита да не загуби в София. Надявам се на успешен резултат. Това е мач 50 на 50. Няма да е изненада, ако спечелим. Няма да е изненада, ако съперникът го направи... Всякаква победа ще е добре дошла за нас“, заяви наставникът.

„Чакаме яснота около ситуацията с Бодуров. Надявам се да пътува с нас за Австрия. Ще има няколко промени в състава за мача с Адмира. Някои футболисти ще играят на други постове от тези, на които излизат обикновено. Мисля, че ще имаме един или двама нови до края на трансферния пазар. Това, което казвам пред вас и това, което си говорим с футболистите в съблекалнята е различно", заяви още Нестор ел Маестро.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна