Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Собственици на заведения по морето се оплакаха пред Сидеров от начина, по който ги проверяват за шума

Снимка: pixabay.com

Собственици на заведения от Варна и курортите заявиха на среща с председателя на парламентарната група на „Обединените патриоти“ Волен Сидеров, че не са против проверките в обетите им от контролните органи, а срещу начина, по който се провеждат.

Илиян Василев - собственик и управител на заведения по „Алея първа“ и Златни пясъци обясни:

"Проверките не трябва да бъдат по този начин, толкова масирани, едновременно всички инстанции… Всяко заведение обикновено има 1 максимум 2-ма управители. Ако тези управители бъдат заети в период на 2-3 часа да се справят с тези проверки - какво работим, клиентите, къде остават?".

Волен Сидеров каза, че на срещата при министър-председателя е коментирал, че през лятото туристите имат друг ритъм на живот, особено вечер.

„22.00 ч. се правят резервации за вечери, така че е абсолютно неуместно 23.00 часа да се слага като граница. 02.00 часа да се сложи. Има възможност наистина да се реанимира и това са предложенията министър Ангелкова, с която, за съжаление, вицепремиерът отново води войни, непрекъснато. Тя дава разумни предложения, да се направят зони“. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна