Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Хоризонт за вас" – на живо от Видин

| обновено на 03.08.18 в 09:30
Снимка: Радио Видин

Днес, 3 август, предаването "Хоризонт за вас" на Българското национално радио ще се излъчва от Видин. В ефира на Радио ВИДИН от 12.00 до 16.00 часа жителите на града могат да се включат на живо с въпроси, коментари и мнения.

Водещ на предаването "Хоризонт за вас" от Видин е Снежана Иванова:

"Хората могат да зададат своите въпроси към кмета, който ще бъде гост в "Хоризонт за вас" след 14,30 часа. На живо ще отговори на всички поставени въпроси. Иначе в предаването 4 часа търсим отговори на много въпроси – какво се прави за натоварения трафик, за кражбите, за увеличения брой на грабежите от началото на годината... Ще говорим за хората с увреждания, за техните проблеми и защо те не се включиха в протестите, за които говорим, в София. Ще обърнем внимание на земеделците, ще ви заведем на ромската сватба на Мариян и Валерия, ще говорим и за шумните ромски сватби, разбира се, и за недоволството на някои видинчани. А на финала – поглед към младите таланти на Видин – гост ще ни бъде Анна Русева, едно талантливо момиче от Видин. Ще говорим как оцелява, въпреки делегирания бюджет, Кукленият театър в града, как успява. Ще говорим и за спорт и за още много други неща".

Хората, които желаят да зададат своите въпроси или да изразят мнение по коментираните в предаването теми, могат да го направят на ефирните ни телефони 094/69-17-17 и 094/69-17-18 или в градинката зад Съдебната палата, където до 16 часа с микрофон в ръка ще се разхожда репортерът на Радио ВИДИН Красимир Каменов. Веднага след като приключи "Хоризонт за вас", програмата ни продължава с петъчното издание на "Цветовете на деня".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна