Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Брад Гарет е меланхоличният Йори в "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух"

Брад Гарет озвучава Йори в "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Комикът Брад Гарет, нашумял със сериала "Всички обичат Реймънд", носител на три награди "Еми", озвучава меланхоличното магаре Йори в "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух", отбелязва БТА.

Юън Макрегър, Хейли Атуел, Бронте Кармайкъл, Марк Гатис са в главните роли в приключенския семеен игрален филм, който излиза по нашите екрани на 3 август, съобщават разпространителите.

С гласовете и на други популярни актьори говорят плюшените играчки в продукцията - Джим Къмингс озвучава Мечо Пух и Тигъра, номинираният за "Златен глобус" Тоби Джоунс ("Хари Потър и Стаята на тайните") е Бухала, Ник Мохамед ("Марсианецът") - Прасчо, носителят на "Оскар" Питър Капалди ("Д-р Кой" - Заека, номинираната за "Оскар" Софи Оконедо ("Тайният живот на пчелите") - Кенга.

Режисьор е номинираният за "Златен глобус" Марк Форстър ("Пътят към Невърленд") по сценарий на Алекс Рос Пери и номинираната за "Оскар" Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А. А. Милн и Е. Х. Шепърд.

Звездата в продукцията - Юън Макгрегър, играе Кристофър Робин. Номинираната за "Златен глобус" Хейли Атуел (агент Картър) е в ролята на съпругата му Евелин. Бронте Кармайкъл е дъщеря им Маделин, а носителят на "Еми" Марк Гатис (Шерлок) е Джайлс Уинслоу, шефът на Робин.

Зрителите ще бъдат въвлечени във вълшебна история, неподвластна на времето и обстоятелствата. Момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници - плюшените животни, e пораснало и е изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да му помогнат да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи у себе си.
Вече пораснал, Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот и затова отделя съвсем малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени, и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и мечти, както и "за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо".

След инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно важните изгубени вещи - "защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб!".
"Дисни" разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 г., когато студиото пуска анимираната кратка версия на "Мечо Пух и Меденото дърво" с участието на Кристофър Робин, последвана от късометражните филми "Мечо Пух и Ветровитият ден" и "Мечо Пух и Тигър". После излизат няколко пълнометражни филма и много заглавия на DVD, припомнят от екипа.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!