Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шеф в "Монтана": Целта е да се върнем в елита, купата е бонус

Михаил Мадански е доволен от представянето на "Монтана"
Снимка: БГНЕС

"Отборът на "Монтана" има цел и тя е да играем отново в елита на родния ни футбол, а мачовете за купата на България са бонус за нас". Това заяви за "Хоризонт" Михаил Мадански. Спортният директор на втородивизионния тим бе много доволен от успеха над тима на "Царско село" с 2:0 в мач от седмия кръг втора футболна лига.

"Надиграхме тима на "Царско село" и можеше да спечелим с по-голям резултат срещу тях. Победата обаче е в историята, в края на седмицата ни предстои гостуване на "Поморие", където отново ще трябва да гоним трите точки", добави Михаил Мадански. Той уточни, че всички в града очакват с нетърпение срещата срещу ЦСКА София от турнира за купата на България по футбол.

"За мен ЦСКА София имат много силен отбор и това, че щели да играят с резервите срещу нас не ги прави по-слаби. Те имат страхотни нападатели, много добре балансиран отбор и са фаворити. За нас е важното футболистите да изпитат удоволствие от този мач, но в никакъв случай няма да играем лежерно", добави Михаил Мадански. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна