Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът на Монтана: ЦСКА-София е фаворит, но ние не сме за подценяване

Снимка: Община Монтана

"Отборът на ЦСКА-София е фаворит за купата на България, но "Монтана" има отбор, който не е за подценяване". Това заяви за "Хоризонт" Златко Живков. Кметът на Монтана очаква истински футболен спектакъл утре вечер в града, когато е срещата от 1/16 финалите за купата на страната по футбол между отборите на "Монтана" и ЦСКА-София.

"За нас е важно представянето ни в първенството, но не сме отписали и мача за купата. "Монтана" е единственият отбор в групата, който е без загуба. Имаме четири победи и четири равенства. Целта ни е отново да играем в елита на родния ни футбол", продължи Златко Живков. Той призна, че седмицата ще е доста натоварена за всички футболисти в тима.

"В неделя ни предстои мач с "Арда" за първенство. Като домакини нямаме допуснат гол и ще ми е интересно да видя най-доброто нападение у нас на ЦСКА срещу добрата ни защита. За съжаление ще бъдем като гости на собствения си стадион, тъй като в града и региона има много привърженици на "червените", които ще искат да видят любимците си срещу "Монтана". Дано стане хубав футболен мач и нека този отбор, който е по-добър, да продължи напред", добави Златко Живков. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна