Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на ЦСКА 1948: Няма да се дадем без бой на "Ботев" (Пловдив)

Петко Петков
Снимка: cska1948.bg

"Отборът на "Ботев" (Пловдив) е фаворит, но ние няма да се дадем без бой". Това обеща старши треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков. Воденият от него тим от втора лига приема утре състава на "Ботев" в среща от 1/16-финалите за Купата на България по футбол.

"Този мач е бонус за нашия отбор. Играем срещу сериозен отбор от Първа лига. "Ботев" спечели купата на България преди година. Има разлика в класите, но няма да се предадем без бой. Този мач ще бъде много полезен за нашия тим. Ще получим и по-ясна картина къде се намираме в момента", каза Петко Петков. Той има проблеми с контузиите на двама основни футболисти.

"Контузен е Мариян Огнянов. На последната среща той си изкълчи глезена, а днес ще мине на допълнителни изследвания. Николай Христов също е с травма. Двамата са добри играчи за нашия отбор, но има и други, които ще могат да ги заместят. Думата късмет изключвам във футбола. Късметът е доста променлив. По-различни причини не постигнахме добри резултати последните мачове, а напрежение има у всеки отбор, който си поставя високи цели. И играчите трябва да свикват с него", добави Петко Петков. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна