Eмисия новини
от 23.00 часа

Христо Йовов: Ще победим и Кипър

Христо Йовов
Снимка: БГНЕС

"Имаме сили да постигнем трета поредна победа в турнира Лига на нациите. В това е убеден бившият национал на България по футбол Христо Йовов. Нападателят има и два сезона като футболист на кипърските "Арис" и "Аполон" от Лимасол.

Националният ни отбор по футбол приема утре вечер от 21.45 часа състава на Кипър на стадион "Васил Левски", а срещата ще бъде излъчена пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.

"Със сигурност имаме по-добри и силни футболисти от тези на Кипър. Затова и вярвам, че може да спечелим тази среща срещу състава на Кипър. За съжаление в съвременния футбол е трудно да се правят прогнози, но вярвам, че след двете добри игри в този турнир може да запишем трети пореден успех утре вечер на стадион "Васил Левски". Зная какво е да имаш подкрепа от трибуните и вярвам, че ще има достатъчно привърженици, които да помогнат на нашите футболисти да изпълнят утрешната си цел, а именно да спечелят срещу Кипър", каза Христо Йовов пред "Хоризонт". Чуйте още от него:Още от