Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Еден Азар готов да завърши кариерата си в "Челси"

Еден Азар се чувства добре в "Челси".
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на "Челси" Еден Азар заяви, че ще се радва да завърши кариерата си в лондонския клуб, ако евентуален трансфер в "Реал" (Мадрид) пропадне. 

Белгийският национал е в основата на силния старт на "Челси" във Висшата лига, като отбеляза осем гола във всички турнири. Въпреки това настоящият контракт на Азар със ,,сините“ изтича през 2020 година и той неведнъж е споделял, че би искал един ден да облече екипа на настоящия европейски клубен шампион Реал Мадрид.

,,Когато бях в "Лил", мечтата ми бе един ден да играя в Англия, защото Висшата лига е трудна и изискваща много, а когато тази мечта се осъществи, бих искал да премина в Испания“, сподели Азар за Sky Sports преди утрешното дерби с "Манчестър Юнайтед" в Лондон.

,,Сега съм почти на 28 и съм от седем години в клуба, спечелихме почти всичко. Затова мога да завърша кариерата си в "Челси". В това няма никакъв проблем. Щастлив съм в клуба, с моите съотборници, семейството ми е щастливо. Ако не премина в Испания, това не е проблем. Обичам феновете на "Челси" и мисля, че и те изпитват същото към мен“, завърши белгиецът.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени