Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излиза биографията на Димитър Бербатов

Димитър Бербатов - най-ярката футболна звезда на България през XXI век, постигнала световна известност, за първи път разказва от първо лице за футболното щастие, успехите, трудностите, близките…

На 10 ноември 2018 г. от 12:30 ч. луксозното издание „По моя начин” ще бъде официално представено в книжарница „Сиела“ в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100). Книгата ще бъде налична във всички книжарници на издателя от сутринта на същия ден, а от 21 октомври има възможност за предварителни заявки на уебсайта на „Сиела”.

 Официалното представяне на автобиографията не е помпозна церемония, а среща на Димитър Бербатов с първите читатели. Те ще могат да получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в  социалните мрежи (за Instagram: @berbo9 #D9Book). 

Вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол, е разказана в близо 500 страници. Написана честно и неподправено, тя дава отговори и буди размисли. В нея Димитър е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. 

Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна