Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Томас Андерс издаде нов албум, този път на немски

Томас Андерс

Германският певец Бернд Вайдунг, по-известен като Томас Андерс, издаде поредния си солов албум. У нас той е известен като пеещата половинка от суперхитовия дует "Модърн токинг". Томас е вече с 30-годишна солова кариера, като първият му самостоятелен албум излезе още през 1988 г. Разбира се, без да броим и множеството малки плочи, които той издаде в началото на 80-те преди създаването на "Модърн токинг".

В България Томас Андерс изнесе голям концерт преди по-малко от две години с най-големите хитове както на дуета му с Дитер Болен, така и от соловите му албуми. Новината около него е, че само преди няколко дни той издаде нов немскоезичен компактдиск, озаглавен Ewig Mit Dir (Вечно с теб), чиято европейска премиера беше на 19 октомври. Албумът съдържа 14 песни, от които повечето са дискотечни, има и 4 балади, както и дует с германския певец и телевизионен водещ Флориан Зилберайзен. 

Пилотният сингъл от албума носи заглавието Das Leben ist jetzt.

Още от новата продукция на Томас Андерс слушайте в предаванията "Чуй света" на Радио София и "Евробокс" на програма "Хоризонт".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!