Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Старокин: Може да победим Кипър и като гости

Орлин Старокин
Снимка: БГНЕС

"Националният отбор на България по футбол има сили да победи състава на Кипър и като гост". В това е убеден Орлин Старокин. Бившият халф на "Левски" и "Черно море" играе в момента за кипърския "Алки" (Ороклини). Както е известно, футболните ни национали гостуват в Кипър в петък в среща от турнира Лига на нациите.

Срещата е с начален час 21.45 и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.

"Очаква ни тежък двубой в Кипър. Ще има и доста хора на стадиона и според мен, както и в София, така и в Кипър ще ни е трудно. Отборът на Кипър при евентуални две победи в последните два мача имат своите шансове. Въпреки това съм на мнение, че имаме по-добър отбор и вярвам, че ще спечелим като гости в Кипър. Искрено се надявам националите ни да победят", каза Орлин Старокин. Според него отборите на "Лудогорец" и АЕК (Ларнака) сами са си виновни за това, че няма да продължат напред в турнира Лига Европа.

"Лудогорец" и АЕК загубиха от двете ремита, които направиха в турнира "Лига Европа". За мен "Лудогорец" има по-добри футболисти и отбор като цяло от страна на АЕК, но това не им помогна. Двата мача завършиха наравно и от това загубиха и АЕК и "Лудогорец".  Кипър са реалисти и се опитват да класират колкото се може повече отбори в европейските клубни футболни турнири. Никой не е направил драми от отпадането на АЕК", добави Орлин Старокин. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна