Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„La Joie“ за един по-добър свят

Ако ние сме по-добри, светът ще бъде по- добър! Това е посланието в първия сингъл на Недко Пазвантов, който изгражда музикалната си кариера в Ница, Франция. Песента е „La Joie“ - Радостта. Текстът на френски език си има и официална версия с български субтитри във всички музикални приложения, както и YouTube.

До края на годината, на 22 декември, е планиран концерт в Ница, в който за първи път ще бъде чута акустичната версия на този сингъл. След официалното представяне  ще се организират концертите,  които се очертават в България през 2019-та. Датите ще са ясни в началото на новата година, след това ще продължи и работата по албума.

Този огромен проект за мене е просто страхотен, защото аз влагам всичката си енергия в него, всичкото си щастие  и цялата си любов. Това е една мечта, която става реалност, защото, въпреки че не е лесно, въпреки че заема цялото ми съзнание и време, аз изключително много се радвам, че първият ми албум ще излезе през 2019 година и нямам търпение да го споделя.

Бургазлията Недко Пазвантов е на 27 години, от осем години живее в Ница, където изнася и концерти с няколко групи. Учил е в Музикалното училище в Марсилия,  първият си микрофон  получава в България като подарък още на 12-годишна възраст.

.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени