Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама напуснаха волейболния "Добруджа"

Отборът на "Добруджа“ бе напуснат от двама волейболисти
Снимка: архив

Драмите във волейболният отбор на "Добруджа" (Добрич) продължават с пълна сила. След като разпределителят Денимир Димитров реши да напусне тима поради лични причини, нова беда се стовари върху клуба и още състезател обяви своето оттегляне.
Посрещачът Ивайло Иванов поиска от ръководството да бъде освободен. Причината 21-годишният посрещач, който е от школата на "Виктория Волей" (Пловдив)., да се раздели с тима е спиране със състезателна дейност.
"След мача с "Дунав" Ивайло Иванов дойде при нас и заяви, че иска да се разделим. Каза, че спира изцяло със състезателна дейност. Опитахме се да го спрем, казахме му да помисли, опитахме се да го разубедим за това решение, защото според нас има възможности. Но той бе категоричен, че не иска да играе повече волейбол. Според него не ставал за волейболист. Въпреки, че има договор, ние уважаваме неговото желание и той ни напуска", допълни шефът на клуба Галин Господинов.
Утре (21 ноември) добруджанци приемат "Левски" в изтеглен мач от 8-ия кръг на Суперлигата, поради участие на "сините" в третия по сила европейски клубен турнир "Чалъндж къп". Двубоят е от 18,30 часа в зала "Добротица".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!