Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От ЦСКА-София отказали да свалят транспаранти с нецензурен текст

| обновено на 07.12.18 в 16:00

От ЦСКА-София са отказали да свалят транспарантите с нецензурен текст, които привържениците на „червените“ издигнаха по време на мача с „Лудогорец“ (1:1).

Текстовете в тях бяха насочени срещу собственика на клуба от Разград Кирил Домусчиев, както и срещу бившия футболист на ЦСКА-София Антон Недялков, играещ понастоящем с екипа на разградчани.

„Делегатът на срещата е поискал от администратора на домакините транспарантите да бъдат свалени. Той обаче е отказал, като се е обосновал с нареждане на шефовете си, като е потвърдил, че собственикът на клуба ще плати глобата за тяхното издигане. Според мен 1000 лева е твърде малка глоба за подобно деяние. Виждаме, че клубовете не се притесняват да плащат по 1000 лева. Ще трябва да помислим за промяна в тази точка от правилника“, заяви председателят на Дисциплинарната комисия Юри Кучев и добави:  

За самоволно навлизане на терена комисията наказа старши треньора на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро с лишаване от права за 1 среща и с глоба в размер на 1000 лева.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени