Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Миланов с час игра в дербито на Унгария

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Българският полузащитник Георги Миланов игра 63 минути за МОЛ Види, който постигна много ценна победа в дербито на унгарското първенство- 2:1 над Ференцварош у дома в 18-ия кръг.

Роденият в град Левски бивш играч на Левски беше санкциониран с жълт картон секунди преди смяната си, а влезлият на неговото място Стефан Шчепович донесе победата само три минути след като се появи в игра.

Домакините първи взеха преднина в мача в 30-ата минута с попадение на босненския национал Армин Ходжич, който засече подаване на гражданина на БЮРМ Бобан Николов. Водените от украинската легенда Серхий Ребров гости изравниха само 7 минути по-късно, като се разписа друг украинец- Иван Петряк.

В 66-ата минута Шчепович се превърна в герой за МОЛ Види, реализирайки победното попадение след отличен извеждащ пас на Ковач.

С тази победа МОЛ Види вече има актив от 34 точки на втората позиция, след като нареди четири победи в последните си пет мача. Начело е Ференцварош с 39, а трети е Дебрецен с 30 след последните мачове за 2018-а година.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!