Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Агресивен мъж рани трима полицаи в автобус, пътуващ по линията Сливен – София

Снимка: БНР

Агресивен мъж рани трима полицаи край Стара Загора. Инцидентът е станал снощи в автобус, пътуващ по линията Сливен – София.

26-годишният мъж опитал да счупи едно от стъклата на автобуса, с който пътувал и да скочи, тогава шофьорът повикал на помощ полицията. Отзовалите се на място служители на реда били нападнати с нож от агресивния мъж. Пострадалите са откарани в болницата в Стара Загора, двама от тях са с прорезни рани в областта на главата, а третият с травма в коляното, заяви директорът на полицията в Стара Загора, старши комисар Тодор Хаджиев.

"Получаваме сигнал, че едно лице чупи страничното стъкло на автобуса и в движение скача. Отиват колегите на сигнала, тръгват да го задържат, лицето вади един нож и срязва на единия от колегите долната устна, на другия, леко по бузата, третият колега вчера от прегледа е с усукани коленни връзки".

След оказана медицинска помощ ранените униформени са напуснали болницата. Нападателят е задържан за 24 часа, взета му е кръвна проба. След лекарски преглед е констатирано, че той трябва да бъде приет за лечение в психиатрия.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени