Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Де Хеа и Марсиал ще преподпишат с Манчестър Юнайтед, Санчес ще играе срещу Арсенал за Купата

Давид де Хеа остава на "Олд Трафорд".
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр намекна за добри новини в следващите седмици по отношение на новите договори на Давид де Хеа и Антони Марсиал. Контрактите на двамата ключови играчи за "червените дяволи" изтичат след 18 месеца, но те са много близо до това да преподпишат.

"Надавам се, че можем да имаме добри новини в следващите седмици. Мисля, че има прогрес в тази посока, но оставям тази работа на точните хора", заяви норвежецът.

Солскяр разкри, че ще използва Алексис Санчес в утрешното гостуване на Арсенал в дербито от 1/16-финалите на ФА Къп. Това означава, че чилиецът за първи път ще играе на "Емиратс", след като напусна лондончани през януари 2018 година, за да премине на "Олд Трафорд".

"Алексис ще играе. Мисля, че ще му допадне, ако публиката се обърне срещу него. Като футболист, в такива случаи гордостта се обажда и си казваш "сега ще ви покажа на всички". Той бе фантастичен по време на тренировките. Надяваме се, че ще се наслади на играта."

Маркос Рохо и Маруан Фелаини ще пропуснат гостуването на "Емиратс", защото все още са контузени. Крис Смолинг обаче поднови тренировки и ще бъде на разположение. Люк Шоу също е здрав.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна