Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на Лудогорец: Не съм фризьор

Антони Здравков има забележки относно представянето на Лудогорец
Снимка: ПФК Лудогорец

Отборът и щабът на Лудогорец се прибраха в България след лагера в Турция. Треньорът Антони Здравков коментира свършеното там и представянето в контролите. 

"Доволен съм от лагера, от контролите - не. Не се получи синхронът между отделните линии да бъде повишен. Не се получи играта в последния момент на защитата. Имам предвид всички играчи, не конкретен футболист. Всички трябва да играят в защита. Не съм доволен определено. Имам конкретни виждания за това, определено отборът тренира по начин, по който не го е правил досега. Понесе тежки натоварвания. Доволен съм, че бяха на сто процента. На какво отдавам липсата на синхрон в защита? Не мога да ви отговоря, не съм фризьор. Лудогорец трябва да продължи да работи по този начин. Имаме 2 седмици до старта. Отборът ще бъде освежен и тимът ще изгражда така, както трябва във всеки мач за Купата и първенството. Гоним и титла, и купа. Това целта пред нас", започна Здравков. Той не пожела да коментира случващото се в родния му клуб Левски.

"Не искам да коментирам Левски. Те си имат ново ръководство и нов треньор. Не е коректно от наша страна и от моя конкретно да коментирам. Всеки един тим от челната тройка има шансове в борбата за титлата, но аз мисля, че ние имаме предимство. Очаквам по-силен пролетен дял. Отборът не е тренирал така, нашето мнение е, че тимът ни ще бъде в най-доброто физическо състояние точно, когато почнат плейофите", каза още треньорът на Лудогорец.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!