Eмисия новини
от 03.00 часа

Рами Малек е влюбен в Лондон

Рами Малек беше отличен за най-добър актьор с награда БАФТА за ролята си на Фреди Меркюри във филма „Бохемска рапсодия“.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Актьорът Рами Малек, който в последно време се открои като фаворит за спечелването на "Оскар" за главна мъжка роля с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия", обмисля възможността да се премести в Лондон, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.


Малек разкрива, че по време на снимките за филма се е забавлявал много и се влюбил в британската столица. Сега актьорът упорито мисли да се сдобие със свое "местенце" в Лондон.

Отговаряйки на репортерски въпроси, Рами Малек разказва още, че да сподели приключението с членовете на "Куин" Брайън Мей и Роджър Тейлър е най-хубавото нещо, което е правил в живота си.

Актьорът не крие, че първоначално е бил толкова смутен от срещата си с двамата именити музиканти, че не е бил в състояние да говори.

Малек признава също, че в началото е бил силно притеснен от предизвикателството да се превъплъти в образа на Фреди Меркюри. Впоследствие актьорът е осъзнал, че му е предоставена възможност, каквато се отваря веднъж в живота, и е открил как да се справи с това да изиграе ролята на легендарния вокал на "Куин".

Още от