Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диего Симеоне: Шансовете остават равни

Диего Симеоне
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне похвали целия си отбор заради духа, който показа в мача срещу Ювентус. "Дюшекчиите" надвиха именития си съперник с 2:0 в Мадрид, но според Симеоне шансовете на двата отбора все още са равни.

"С връщането на терена на такива важни играчи като Коке и Диего Коста ние успяхме да играем умен футбол срещу много силен съперник. Знаехме, че е необходимо да използваме своите моменти и в крайна сметка постигнахме много ценен резултат. Разбирам, че в Торино няма да бъде комфортно, не се съмнявам в това, но друг начин да постигнем резултат не виждам.

Това са моите момчета. Най-доброто, което може да се случи на спортиста, е да попадне в отбор, който знае как да се сражава, като братя. Днес наистина бяхме силни, чувствахме се комфортно, създавахме положения и вкарахме голове, които ни донесоха успеха срещу толкова мощен съперник. Отборът реагира чудесно на поддръжката от трибуните. Според мен шансовете на отборите остават равни. Все още нищо не сме спечелили. Срещу нас стои велик отбор", коментира Симеоне.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна