Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на Барселона защити Суарес

Луис Суарес
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Старши-треньорът на испанския футболен гранд Барселона Ернесто Валверде демонстрира подкрепата си към нападателя на тима Луис Суарес, който в последните мачове на тима изпитва трудности пред гола.
“Добре е, миналата седмица започна като резерва и си почина. Осигурява ни положения за гол. Въпросите за Суарес са интересни. И преди е имало такива а него, а после изчезват. Говорим за петия най-добър голмайстор в клубната история и е нормално да продължава да се справя добре. Трудно е да не разчиташ на него. Самюел Юмтитие готов е за игра. Идват трудни мачове и с контузени играчи като Вермален и Лангле ще видим дали ще бъде титуляр, или не. Меси си е същият. Възприемам го по същия начин, както винаги. Имам усещането, че и при противниците е така”, коментира Валверде преди утрешното гостуване на Севиля. Той коментира и самия двубой.

“Имаме много мачове с тях, от които да се информираме, включително двата за Купата. На свой терен те са страшни и постигат големи резултати. Техните гостувания им пречат. Като се изключи големия брой мачове, които изиграха напоследък, това е корав съперник с добри резултати срещу отборите от горната част на класирането. Играхме на техния стадион и загубихме. Знаем за важността на този сблъсък. Последната ни визита тук завърши със загуба с 0:2 за Купата. Миналия сезон изравнихме в края, след като губехме с 0:2. Мачът за нас е много важен заради всичко", добави Валверде.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна