Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Невяна Владинова с покана за премиерата на филма „Капитан Марвел“

Невяна Владинова
Снимка: БФХГ

Невяна Владинова ще бъде специален гост на премиерата на един от най-дългоочакваните филми на "Дисни" - "Капитан Марвел", в който участват Бри Ларсън и Джуд Лоу. Галата ще се състои утре (27 февруари) в Лондон.

Капитанът на националния ни отбор по художествена гимнастика (индивидуално)ще има уникалната възможност да мине по червения килим на събитието, а на 28 февруари да бъде част от подбрани спортни звезди, които ще участват в кръгла маса с част от звездния състав на филма.

През последните години политиката на Българската федерация е да налага гимнастичките като истински звезди със социално значение за обществото. Това спомогна да превърне тези състезателки не само в любими спортистки, но и личности с голямо социално значение.

"България има нужда от примери за подражание, от личности, които са звезди заради своите морално-волеви качества, успехи на световно ниво и с поведение за пример на подрастващите. Такива трябва да са звездите ни - пример за подрастващи и гордост за хората. Гордеем се, че невероятната Невяна Владинова ще бъде част от истински световен хайлайф форум и сме сигурни, че с нежността си и с впечатляващата си българска хубост ще краси звездната вечер подобаващо", се казва в съобщението на БФХГ.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна