Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Премиера на "Мелодия" в Нов театър НДК

Снимка: Фейсбукс страница

Става дума за двама отхвърлени от обществото хора – мъж и жена, които някак са аутсайдери, които не намират място. Чрез музиката някак се откриват един друг, откриват любовта си, разказа пред БНР актьорът Никола Мутафов. Той гостува по повод предстоящата премиера на постановката “Мелодия“ в Нов театър НДК. 

През една пролетна сутрин случайността среща Уилям Кейн (в ролята – Никола Мутафов, „Откраднат живот”),  който години наред търси подходяща партньорка, с очарователната Катлийн Хил (Диана Костова, „Омбре”, „Революция Х"), която не по-малко от него копнее за истинската любов, макар да работи като секретарка на рисково място – фирма за компаньонки. И двамата имат оскъден опит с отсрещния пол, което предизвиква поредица от недоразумения. В пътешествието на Уилям и Катлийн един към друг има много перипетии, но има и победи, разбулени тайни, малки и големи открития, носталгия по детството, и един мощен невидим съюзник – музиката. 

Когато думите не достигат, Уилям и Катлийн разговарят чрез музиката... Също като героите на Лейди Гага и Брадли Купър. Само че в „Мелодия“ краят е щастлив!

“История за любов и за изразяване на дълбоко скритите у нас творчески желания, копнежи, възможности, които нямаме възможност да проявим“, допълни още Мутафов в интервю за предаването “Преди всички“.

Премиерата на “Мелодия“ е на 11 март в Нов театър НДК.

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна