Eмисия новини
от 19.00 часа

За щастието и графиката на любовта (видео)

Какви са посланията на проф. Радж Рагунатан при второто му посещение в България и защо вече говори български

Мария Мира Христова, проф. Радж Рагунатан и Любов Кирилова (отляво надясно) в студиото на програма „Христо Ботев“
Снимка: Кирчо Стоичков

Американският професор по психология и маркетинг Радж Рагунатан, който научно изследва щастието в световен мащаб, посещава за втори път България една година по-късно. С тази визита той отговаря на многобройните покани за лекции и срещи със служители в големи корпорации, както и със стотици търсачи на щастието във философски и практичен аспект. През 2019 година темата на основната среща с българската публика е личното щастие, която в сравнение с предишната – за щастието на работното място, отваря врата към нови размисли.
Сътрудничеството на проф. Радж Рагунатан с българската Академия за щастие в лицето на Любов Кирилова и Валя Данкова, довежда до създаването на мобилно приложение на български и английски език, което е на разположение на всички, които биха съчетали технологии и душа по трънливия път към щастието.
Какво е усещането да си за втори път в България и щастливи ли са българите? Дали женската енергия ще отведе света към щастливите му дни? Колко трае романтичната любов и кога настъпва истинската? Кой и как може да бъде щастлив – отговор на тези и други въпроси в звуковия файл.Вижте част от разговора в студиото на "Нашият ден".
Още от

Пенсионери предпочитат машинен вот

публикувано на 26.05.19 в 18:25