Eмисия новини
от 05.00 часа

Любо Пенев: В ЦСКА-София има проблеми, но не ми се коментират

Любослав Пенев
Снимка: БТА

Старши треньорът Любослав Пенев даде пресконференция преди мача срещу Берое. Двубоят е утре от 17:45 часа на стадион "Българска армия".

"Тренираме добре и имаме една отлична атмосфера сред футболистите, заяви той. - Проблеми винаги има, но няма смисъл да ги коментирам. Те трябва да се решават и това е. Наясно съм с групата на Берое. Най-вече ни интересува ние в какво състояние се намираме. Очаква един добър и рентабилен мач за нашия отбор. 

Това, че нямаме чиста мрежа не означава, че не играем добре в защита. На тренировка обръщаме внимание на всички елементи. Доволен съм от футболистите.

Всички отбори губят точки, а се надявам ние да стопим разликата от 5 точки зад Лудогорец. Започват плейофите има мач и за Купата на България. Все още нищо не е решено, защото има много мачове до края.

Състава го определям взависимост от противника и подготовката през седмицата. Това, че някои не играе в даден момент не означава, че не разчитаме на него. Жеферсон още не е възстановен и няма да игре срещу Берое. Футболистите са професионалисти и не трябва да се сърдят, когато не са титуляри. Незнам да има играч с договор, в който да пише: "Във всеки мач ще съм титуляр".

В паузата за националните отбори ще тренираме на базата в панчарево. Предвидени са двуразови и едноразови тренировки. Кондиционно съм доволен от състоянието на футболистите, но ще трябва да работим още. Групата ще бъде попълнена с момчета от школата".

Още от