Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава издирването на двегодишния Юлиян от Равнец

Разпитите на всички, които са били в стопанската постройка, когато детето е изчезнало, продължават.
Снимка: Даниела Костадинова, БНР

Трети ден полицаи и служители на жандармерията с гранични полицейски кучета издирват 2-годишния Юлиян Иванов от бургаското село Равнец. Претърсват се къщите и се извършва оглед на голяма територия около селото, но от детето няма никаква следа.

Близо 50 служители на РПУ в Камено възобновиха претърсването на голям периметър територия около ромската махала рано тази сутрин. Повечето жители на квартала са се събрали пред стопанската постройка, откъдето преди 3 дни изчезна малкият Юлиян.

“Няма никаква следа от него“ казаха хората. Извършва се оглед на голяма територия, но без резултат. 

Днес продължават и разпитите на родителите на детето и всички близки, които са били на рождения ден в стопанската постройка, когато е малкият Юлиян е изчезнал. 

От полицията отново призовават всеки, който разполага с информация, да се обади на тел.112 или да отиде в най-близкото РПУ. Двегодишният Юлиян е бил облечен със светла блуза с дълъг ръкав.

Детето е трудноподвижно и влачи едното си краче, затова и хората не вярват, че то може да стигне далеч. Версията, че то е отвлечено от роднини заради конфликт, беше отхвърлена от полицията вчера. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна