Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Избират най-красивата омъжена бургазлийка тази вечер

Конкурсът за омъжени дами "Мисис Бургас" предстои тази вечер. Претендентките за короната са ярки личности с нестандартни професии, съобщават организаторите. Тази година броят на кандидатките е дванадесет. Всяка от тях е утвърден специалист в сферата, в която се развива. Те са на възраст между 27 и 55 години.

Сред дамите, които са отсети за участие в тазгодишния конкурс, са майка на тризнаци, икономист, инженер-химик, военнослужеща и строител-проектант, любител на екстремните подводни спортове. Последната дама е известна в дайвинг средите и една от малкото, приела предизвикателството да плува с тигрови акули.

Ярки личности, доказали се в своите професионални области, влизат в ролята на жури в тазгодишното издание на „Мисис Бургас“ 2019. Сред тях са футболистът и настоящ треньор на Нефтохимик Костадин Джамбазов, известен с играта си в клубове като Славия, Черноморец, Нафтекс и Литекс, като с последния е носител на купата на България. Известно време е тренирал в Азербайджан и е носител на купата на Азербайджан. В журито влиза и настоящата носителка на титлата Мисис България – Станислава Андреева, както и специалистът по клинична дерматология д-р Мирослав Драголов. Той има многобройни участия в национални и международни конгреси и симпозиуми в сферата на клиничната дерматология, естетичната медицина и анти-ейдж процедурите.

За настроението на гостите ще се погрижат талантливите деца от ТФ Петлите и група СЕЗОНИ.

Мисис Бургас 2019 ще се проведе от 20 ч. в Гранд хотел и СПА Приморец.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени