Eмисия новини
от 16.00 часа

Каракачанов: Скандалът с апартаментите на хора от властта е предизборна кампания

Красимир Каракачанов
Снимка: БТА

Скандалът с апартаментите на хора от властта е предизборна кампания, смята вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Този казус няма да повлияе на коалиционните отношения, допълни той:

"Вие ми задавате въпроси за неща, за които би следвало все пак да изчакаме някаква проверка. Иначе ме карате да влизам в предизборна кампания, защото, честно казано, леко и на това ми намирисва. Аз още не съм започнал кампания, затова. Ако ме преизберат утре на конгреса на ВМРО, официално ще стартирам кампанията".

Каракачанов е притеснен, че партньорите от малката коалиция отиват разединени на изборите през май:

"До днеска моята теза винаги е била, че "Обединени патриоти" трябва да се явяват заедно в името на това да дадат една сериозна алтернатива на своите избиратели и поддръжници, което гарантира минимум двама евродепутати. Ако утре бъда преизбран за председател на ВМРО, това ще продължава да бъде моята теза – че ние трябва да се явяваме заедно. Смятам, че може, ако има добро желание, да се свърши това. Ако се явим ВМРО плюс една от другите партии, това означава, че сме разбили коалицията. При този вариант според мен, е по-добре всяка партия да се яви отделно, за да няма утре съмнения кой колко тежи".

Още от
Народният представител Христиан Митев и Анелия Торошанова

Има качествен законодателен процес

публикувано на 19.07.19 в 15:49