Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Играл в Черна гора: Срещу Косово ще ни е по-трудно

Дилиян Колев е един от малкото български футболисти, играли в първенството на Черна гора
Снимка: архив

Дилиян Колев е един от малкото български футболисти, играли в първенството на Черна гора. Той носи екипите на Младост от Никшич и Младост (Подгорица). Той прогнозира, че именно неговия бивш съотборник Стефан Мугоша може да отбележи гол на България в европейските квалификации и позна. Както е известно, националите ни завършиха 1:1 срещу тима на Черна гора в първата си среща от квалификациите.

"За съжаление Мугоша вкара красив гол, който бе в нашата врата. Имахме своите шансове след това, но стигнахме само до изравнителен гол. Важното е, че не загубихме, а накрая можеше и да спечелим. Мартин Минчев имаше страхотна възможност в края, но нямаше късмет. Срещу Косово ще е още по-трудно. Като домакини на всеки един от отборите в нашата група ще е трудно", прогнозира Дилиян Колев. От няколко години той живее и работи в Исландия.

"Играя футбол повече за удоволствие и се опитвам да бъда и същевременно треньор. Това е желанието ми. Исландия е прекрасна страна и се надявам тук да осъществя мечтите си", добави Дилиян Колев. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!