Шеф Иван Манчев избра заведение в Шумен, което да включи в един от риалити форматите, с които е известен. Част от екипа на Радио Шумен успя да опита новия прочит на кулинарния естет, а дегустацията включваше салата, предястие, основно и десерт. Гурме порциите доставиха истинско удоволствие и на останалите гости в ресторанта, а сушените цветове на лавандула, ароматният сос с манатарки и нежният вкус на сладкото от смокини ще останат като трите най-ярки вкуса, които ще запомним от менюто. Безспорно шеф Манчев е усетил ароматите на региона и ги представя по атрактивен начин в рецептите, които много шуменци скоро ще опитат.
Яна Косева разговаря с шеф Манчев след дегустацията. Не трябва ли всяка вечер, когато ресторантът отваря врати, да предлага такова обслужване и меню, че клиентът да се чувства като на световна премиера? Чуйте в прикачения файл.