Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мениджърът на Кубрат: Тепърва ще излязат много факти по случая

Ивайло Гоцев (вдясно) обеща интересни подробности по казуса с репортерката.
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев призова за стягане на коланите, защото щели да излязат наяве подробности за отношенията между българина и целунатата от него репортерка Джени Суши.

Както БНР написа, лицензът на Кобрата беше временно отнет за щата Калифорния, а изслушването на 14 май ще внесе повече яснота по случая. Той допълни, че разполагат с достатъчно факти и са спокойни за ситуацията.

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не мога да дискутирам, не мога да имам правен дебат. Стегнете си коланите, ще има много картини, които ще излязат наяве. Всеки може да съди за себе си. Тя явно е участвала в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев пред bTV.

"Временно му е отнет лиценза. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента. Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат, когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", допълни мениджърът.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени