Eмисия новини
от 22.00 часа

Георги Дерменджиев: Отборът се стара, но не успяхме

Георги Дерменджиев
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, заяви след нулевото равенство с ЦСКА-София в мач от първенството в Първа лига, че неговите момчета са можели да спечелят, ако са вкарали положенията си.

“Нямахме много голови ситуации, но ако бяхме вкарали тези 2-3 положения, резултатът щеше да бъде различен. Отборът се стара много, за да извоюваме победата, но за жалост не успяхме. Щом не сме ги вкарали, има някаква причина. Най-вероятно топката не е насочена както трябва. Не знам защо толкова голямо значение се отделя на сгъстените мачове. Мисля, че Левски се справи днес добре и може да съжаляваме за пропуснатите положения.
Политиката на отбора е да налага момчета от школата. Младите футболисти, които показват качества, ще получават шанс. Всеки един играч е ценен и затова повтарям на футболистите, че винаги трябва да бъдат готови. Излезе някакъв клип на Горанов преди четири години. Нека го забравим и да гледаме по-реално на нещата. Всички в Левски заставаме зад играча. Той е много сериозно момче. Стига сме говорили за това. Вече няколко минути го правим. Нека оставим съдиите да свирят това, което виждат. Скача се за някакъв тъч, който въобще не влияе на играта”, заяви Георги Дерменджиев.

Още от