Eмисия новини
от 21.00 часа

Георги Димов води листата на "Атака" за евроизборите

| обновено на 23.04.19 в 13:58
Георги Димов (в средата) ще води листата на "Атака" на изборите за Европейски парламент.
Снимка: БГНЕС

Георги Димов е водач на листата на „Атака“ за европейските избори. Той е победител в политическото телевизионно риалити на партията. Лидерът й Волен Сидеров го определи като ерудиран и добре ориентиран:

„Димов е човек, който ще постави основното искане на „Атака“. Ние искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към Евросъюза, на регламента, с който България получава финанси. Това е възможно, може да се направи. Ще имаме възможност - един месец, да го обясняваме ясно".

След него в листата са Мариета Караджова - юрист, и третото място е на Христо Спасов - икономист по образование. Водачът Георги Димов обяви, че ще се бори за засилването на българската икономика:

„Именно чрез това, че ние можем, чрез предоговаряне, чрез промяна на европейските регламенти, квоти, субсидии в земеделието, квоти за производство, еврофондове - това, което може да направи България силна отново – християнска, православна България, не България потънала в блатото на евролиберализма, в блатото на джендър-идеологията, в блатото на това, което ние наблюдаваме - тихо отчаяние, в което държавата умира“.

Още от