Eмисия новини
от 11.00 часа

Заради интензивен трафик по празниците АПИ въвежда ограничения за тежкотоварните автомобили по магистралите

Снимка: БГНЕС

Заради очаквания интензивен трафик през празничните дни Агенция „Пътна инфраструктура“ въвежда  ограничения за тежкотоварните автомобили по магистралите и първокласните пътища днес и на 29 април от 16.00 до 20.00 ч.

Въвежда се и допълнителна организация по магистралите „Тракия“ и „Хемус“.

Заради ремонтните дейности на съоръжения на АМ „Хемус“ и АМ „Тракия“ се въвежда допълнителна организация на движение в тези участъци като от 10.00 ч. днес  до 10.00 ч. на 28 април ще бъдат осигурени по две ленти в посока Бургас и Варна, а от 10.00 ч. на 28 април до 10.00 ч. на 30 април  две ленти ще бъдат осигурени в посока София, обясни председателят на УС на АПИ Георги Терзийски.

„Надявам се, че заедно с колегите от МВР сме осигурили една добра организация , която ще намали напрежението по тези участъци и ще спомогне гражданите да бъдат по-малко ощетени по време на пътуване“.

В последния работен ден се въвежда забрана за движение на тежкотоварни камиони по автомагистрала "Струма" като тировете ще бъдат спирани в района на пътен възел "Старо село" за времето от 16 до 20 часа, а в последния почивен ден – за времето от 14 до 22 часа.

Още от

„Поход на свободата“ в Търговище

публикувано на 18.10.19 в 10:45