Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Костов: Имаме сили да се справим с Лудогорец

Станислав Костов
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски и голмайстор на Първа лига за момента Станислав Костов получи днес наградите си за футболист на 32-ия и 33-ия кръг. Костов е избран за номер 1 в анкетата на "Пресклуб България" за четвърти път през сезона и говори за предстоящия мач с Лудогорец, както и по други актуални теми.

"Благодаря на всички, които са гласували за мене, за да бъда номер 1. Благодаря и на моите съотборници, без тях нямаше да успея. Аз мисля, че имаме сили да се справим с Лудогорец. Подготвяме се цяла седмица, отиваме със самочувствие и увереност, защото ние сме Левски и имаме сили да победим", обясни Костов по повод мача, който е в събота.

Роденият в Благоевград нападател беше повикан в националния отбор за предстоящите мачове от Европейските квалификации с Чехия и Косово в началото на юни.

"Мисля, че имаме сили да се справим и с Чехия, и с Косово. Имаме шансове с националния отбор да вземем точки от тези два мача. Назначението на Хубчев се прие нормално в Левски, а и през този сезон сменихме доста треньори. Пожелавам успех на Петър Хубчев в Левски през новия сезон и дано да имаме поводи за усмивки. Подчертавам, че аз конфликт с Хубчев никога не съм имал. Каквото е имало между нас, сме си го казвали. Аз ще тренирам и ще работя с всички сили и ако заслужавам, то ще играя. Ако не заслужавам, ще играе някой друг", допълни Костов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна