Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Тодоров се надява Левски да откаже ЦСКА-София от битката за титлата

Георги Тодоров
Снимка: ПФК Левски

Георги Тодоров се надява Левски да откаже ЦСКА-София от битката за титлата. Двата тима се изправят един срещу друг утре от 18 часа на стадион "Васил Левски", а "червените" получиха нов шанс да се борят за първото място след равенството на "сините" срещу Лудогорец в петък. Евентуална загуба обаче ще означава, че ЦСКА-София вече няма възможност да стане шампион, а и Левски ще бъде по-близо до второто място.

"Единствено Деян Иванов е наказан, всички други са здрави. Надявам се добре да възстановим хората, за да са готови за утрешния мач. Унтонджи е готов да играе от първата минута, но колко ще изкара е под въпрос. Не знам и преди това какво е правил. Аз като дойдох, той беше контузен. Станислав Костов има проблем от доста време и играе на инжекции. Опитах се да го предпазя за мача с Лудогорец, но се наложи да влезе, защото според мен имаше възможност и да спечелим. Той почувства болки вчера и трудно ще изкара 90 минути", заяви старши треньорът на Левски.

"Не виждам какво спокойствие може да има, като играем срещу ЦСКА. Дали е София, или не, играем срещу ЦСКА. Най-малкото, ако спечелим мача, ще имаме още три дни с надежди за нещо повече. Не е по-маловажен мачът за нас. Феновете го чакат и независимо кой в каква форма е, той се печели най-вече с характер", добави той.

"Те са пред нас в класирането и имат възможност да се борят за първо място. Добър съперник са и ги уважаваме, но утре трябва да излезем, да играем добре и да търсим победата. Ако спечелим, ще имаме някакви надежди (за второто място), въпреки че в нашето първенство трудно стават изненади. Само ние ги правим по принцип", продължи Георги Тодоров.

"Ние си играем за нас и търсим победата. А дали ще ги откажем от титлата - ще се радвам. Щом ние не можем да се намесим, поне те да не са", каза още той.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени