Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на самонаранилата се Дудова Петър Касабов: Предполагам, че е лична причина

| обновено на 23.05.19 в 14:22
Биляна Дудова
Снимка: БФБорба

Старши треньорът на женския национален отбор по борба Петър Касабов даде специално интервю за "Хоризонт", в което сподели това, което знае във връзка с неприятния инцидент с трикратната ни европейска шампионка Биляна Дудова.

"Вече всичко е наред с нея. Неочаквано за всички нас е това, което се случи. В неделя, когато се прибрахме от Япония, всичко беше ОК. С усмивки и нетърпение чакахмe да се приберем вкъщи. Важното е, че всичко е наред в  момента и Биляна си е вкъщи."

"Не мисля, че е било нещо кой знае какво като инцидент. С подробностите не съм кой знае колко запознат. Не съм бил там и не съм видял. Нещо леко е, но важното е, че всичко е наред. Предполагам, че е лична причина. Някакъв моментен афект. С борбата няма какво да бъде свързано. В момента тя само трябва да се радва, на това, което постига".

"Съотборничките на Биляна също не споделят да са забелязали у нея притеснение. Нямаше никакви такива намеци. Като се прибирахме от Япония, между нас имаше само шеги и майтапи."

"За възстановяването ще кажат докторите. Аз се радвам, че си е вкъщи. След такива травми никой не може да каже с точност кога ще бъде на тепиха отново", сподели Петър Касабов.

Чуйте още него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна