Eмисия новини
от 02.00 часа

Мюзик Пойнт Плейлист: Ed Sheeran feat. Chance the Rapper & PnB Rock, Halsey, Tyler, The Creator

Премиерата на седмицата в Мюзик Пойнт е на Ед Шийрън
Снимка: facebook.com/EdSheeran

СнимкаГорещи предложения от Мюзик Пойнт

Ed Sheeran feat. Chance the Rapper & PnB Rock - Cross Me

Все още не сме се наслушали на дуета на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър I Don’t Care, който неотдавна бе премиерата ни на седмицата, но ето че Ед настоява да подчертае, че е велик творец. Тази седмица той обяви, че новият му албум със заглавие No. 6 Collaborations ще се появи на 12 юли. В албума очакваме да чуем звездни сътрудничества, които Ед започна да разкрива постепенно в Инстаграм. Компилацията е продължение на проект, започнал през 2011-а – от времето преди певецът да сключи договор с голяма звукозаписна компания. Тогава той пуска No.5 Collaborations Project с участието на британски грайм звезди.

Нямаме търпение да чуем какво ни е приготвил сега. Докато чакаме да се насладим на още едно силно участие от него - Cross Me.

Парчето е премиера на седмицата в Мюзик Пойнт.

Halsey - Nightmare

Неподправеният гняв на това парче ни грабва още в началото. В новия си хит Холзи отправя послание към мъжете, че няма да позволи повече да й казват какво да прави в леглото. Може би най-дръзкият сингъл на певицата впечатлява и с необичайното си звучене. Nightmare е сякаш от каталога на някои друг. В парчето можете да откриете нотки от Парамоур и Но Даут.

Tyler, the Creator - IGOR

Шестият албум на едно от най-великите рап явления на съвременната музикална сцена излезе преди седмица. В изминалите няколко години станахме свидетели на трансформация на Тайлър, Дъ Криейтър като артист и новият албум е манифест на най-добрия етап от художественото развитие на титана.

IGOR сюжетно представя история за раздяла, а музикално и сонично е пъстър. На моменти Тайлър използва ефект за изкривяване на гласа си, с което звучи модернистично. Албумът според нас е една степен по-добър от Flower Boy- компилацията, с която рапърът направи завой към един пищен саунд, който може да се чуе и тук. Емоционалният фундамент на IGOR е поставен в EARFQUAKE - разказ не за меден месец, а за притеснения, че обекта на чувства напуска героя заради жена.

По време на живо представяне на албума Тайлър разкри, че първоначално EARFQUAKE е била замисляна за Джъстин Бийбър и после за Риана, но се радваме, че в крайна сметка си остава за него. IGOR e интригуващ албум, който горещо препоръчваме.

За премиерата на седмицата на Мюзик Пойнт и още актуална музика от плейлистите на Америка и Великобритания слушайте двучасовия ни микс в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобед по Радио София.


Още от

Група Froyd за албума Frankfurt

публикувано на 22.10.19 в 14:38