Eмисия новини
от 10.00 часа

Кит Харингтън от „Игра на тронове“ е влязъл в рехабилитационен център в САЩ

Кит Харингтън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Актьорът Кит Харингтън е постъпил в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол, съобщиха информационните агенции, цитирани от БТА.

Кит Харингтън се е възползвал от пауза в ангажиментите си, за да се погрижи за себе си. Сериалът „Игра на тронове“, в който той играе Джон Сноу, го превърна в световна звезда. Действията на героя му в последния епизод обаче бяха голям шок за феновете.

Луксозният уелнес център „Приве-Сюис“ в Кънектикът, в който Кит Харингтън е постъпил, струва повече от 120 000 долара месечно. Клиентите му се учат как да се справят със стреса и отрицателните емоции. Близък на актьора е казал пред в. „Ню Йорк пост“, че неговите проблеми са стрес, изтощение и алкохол. Кит Харингтън е на свободен режим и може да излиза от центъра. Затова и фенове са го видели в гр. Медисън преди финала на осмия сезон на „Игра на тронове“ на 19-и май. Той си е купувал книги и е казал, че е във ваканция.

Роуз Лесли - съпругата на Кит Харингтън, която също участваше в „Игра на тронове“, го подкрепя. Тя го е насърчила да си почине.

Кит Харингтън е споделял, че трудно се справя със славата, която му донесе сериалът. Той я е наричал "ужасяваща".

„Мислех, че трябва да се чувствам като най-щастливия човек на света, но всъщност се чувствах много уязвим. Това беше несигурно за мен време, като за много 20-годишни хора“ - каза Кит Харингтън в интервю за „Варайъти“, публикувано през март. В същото интервю той призна, че е започнал терапия, за да се справи с напрежението и тя му е помогнала.


Още от
Мария Мира Христова и Мирена Колева

Езикът на тялото има своя граматика

публикувано на 09.10.19 в 12:21

The Chemical Brothers: Седмица преди

публикувано на 03.10.19 в 15:09

„Остава“ в книга

публикувано на 29.09.19 в 10:20

Кутията с кауза на Гери Турийска

публикувано на 25.09.19 в 13:20

Мадона напуска Лисабон

публикувано на 24.09.19 в 01:53
Логото на Батман украси фасадата на Националния музей на изкуствата на Каталуния в Барселона.

Батман стана на 80 години

публикувано на 22.09.19 в 17:09

Седмица на скандинавското кино 2019

публикувано на 17.09.19 в 09:58