Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Денс машини на TRUCK EXPO 2019

4
Снимка: „МАНИРА" ЕООД

Най-впечатляващите „денс машини“ от балет Велвет ще превземат тунинг зоната на TRUCK EXPO 2019 в събота. Момичетата с перфектни умения в танците ще демонстрират сексапил и чар в миенето на най-желаните стъкла на изложението. Тунингованите камиони, които за първи път застанаха до най-новите модели и технологии на световните производители от всички класове товарни автомобили, ще „танцуват“ в музикалния ритъм на множество красиви ръце.

Не пропускайте тази атракция от първото в историята на TRUCK EXPO - TRUCK TUNING SHOW – на 8-ми юни, събота, от 11.00 часа, на Летище „Лесново“.

За да осигурят максимален достъп до атракциите на изложението, организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България отварят широко вратите на TRUCK EXPO 2019. Ще има специални предложения за всички – от професионалисти до семейства и фенове на тежките машини. Посетителите могат да избират между различни специални събития, като демонстрация на най-новите модели и технологии в сектора, тест драйв за професионалисти, експозиция на уникални тунинговани влекачи, както и шанс да посетят безплатно Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в Има SLOVAKIA RING.

Входът е свободен.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия