Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шефът на ПСЖ: Няма да търпя поведението на звездите

Неймар
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Край на прищевките и безумните претенции на скъпоструващите звезди на Пари Сен Жермен. Поне това обеща президентът на френския гранд Насер Ал-Хелаифи, който явно е решен да наложи нови порядки в клуба. Пред ”France Football” той заяви, че ако някой не е доволен от присъствието си в отбора, може да напусне.

“Трябва нещо да се промени, в противен случай ще продължим да се лутаме в търсене на правилната посока. Въпросът с назначението на Леонардо беше решен за две минути. Лео е наш човек и ще свърши отлична работа. Имам му пълно доверие. Той работи за доброто на всички, включително и на футболистите. Футболистите трябва да изпълняват задълженията си даже повече, отколкото преди време. Тяхното отношение трябва да се промени изцяло - да дават повече от себе си, да се трудят…  Те не са тук, за да се забавляват. И ако някой не е съгласен с това, вратите за него са отворени, за да си тръгне. Чао! Повече няма да търпя поведението на звездите”, отсече Ал-Хелаифи.

През 2017 година ПСЖ купи от Барселона за 222 млн. евро, а освен това взе и изгряващата звезда Килиан Мбапе. Оттогава не спират информациите за скандали в съблекалнята и напрежение между отделни играчи.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!