Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Петър Хубчев се интересува какъв отбор ще сглоби, а не от състава на Ружомберок

Петър Хубчев
Снимка: БГНЕС

По-важно е какъв отбор ще сглоби Левски, отколкото с какъв разполага Ружомберок, категоричен беше старши треньорът на "сините" Петър Хубчев след жребия за първия квалификационен кръг на Лига Европа, който отреди на българския състав съперник от Словакия.

"Буквално преди 2-3 минути научих името (на съперника). Трудно е сега да кажа какво е нивото на противника. Честно да ви кажа, изцяло ме интересува какъв отбор ще сглобим ние и колко боеспособни ще бъдем на 11-и. Ще се постараем и ще направим всичко възможно да разузнаем подробно противника. Малко е сложно, тъй като сега периодът е такъв, че в официален мач няма да можем да ги видим, но пък разполагаме с всичко необходимо, за да прегледаме някои от мачовете им", каза той.

"Тъй като ние имаме наказание, за мен и за момчетата няма значение къде ще играем (дали домакин първо, или гост)", добави Хубчев в интервю за клубния сайт.

Според жребия в Нион Левски трябва да е домакин на 11 юли и да гостува в Словакия на 18 юли. Почти сигурно от УЕФА ще разменят домакинствата или на "сините", или на ЦСКА-София, който също играе у дома на 11-и с Титоград и после гостува.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени