Eмисия новини
от 09.00 часа

Антоанета Бонева: За мен това е първи финал на въздушното оръжие след майчинството

Антоанета Бонева с бронзов медал на 10 въздушен пистолет
Снимка: Констадин Андонов


„Добре започнах. Втората серия малко разколебах положението. Важен обаче е крайният резултат. За мен това е първи финал на въздушното оръжие след като се завърнах от майчинството. Щастлива съм“, това заяви Антоанета пред пресаташето на Българския олимпийски комитет Тодор Шабански, след като спечели бронзовия медал в дисциплината 10 метра въздушен пистолет в турнира по спортна стрелба от програма на европейските игри в Минск.

Снимка

„Този път ми беше по-трудно да се завърна, защото година и половина нямах състезания. Навлизането ми ми във форма беше по-тежко и то не толкова като тренировъчни резултати, колкото психически да се настроя , че отново мястото ми е сред финалистите, сред медалистите. Радвам се, че отново съм тук“, заяви състезателката от Търговище.

Снимка

„Много съм изненадана от организаторите. Всичко до момента е под конец. Перфектна организация. Олимпийското село, транспорта, всичко е на ниво. Състезанието протече спокойно. Стрелбищата са малки. Тясно е. За публиката не е удобно да ни наблюдава“, завърши Антоанета Бонева.


Още от